Veturat në shitje në Kosovë dhe Mundësia e Pagesës me Këste Mujore deri 7 vite


Tregu i veturave në shitje në territorin e Kosovës ka treguar një rritje të konsiderueshme gjatë viteve të fundit. Me një rritje të qëndrueshme të nivelit të jetesës dhe zhvillimit ekonomik, shumë banorë të Kosovës janë të interesuar të ken një veturë personale.

 

Vetura tani më nuk konsiderohet mjet luksoz*, dhe për shumë njerëz, blerja e një veture reprezenton një investim të konsiderueshëm financiar. Pavarësisht se a blini një vrturë të re ose të përdorur, mundësia e financimit mund të jetë një zgjidhje shumë e nevojshme për shumicën e njerëzve.

 

Në tregun e veturave të përdorura në Kosovë, ju mund të gjeni një shumëllojshmëri markash dhe modele. Shpeshherë, këto vetura janë të mirëmbajtura mirë dhe të gatshme për t'u shfrytëzuar nga blerësit e rinj. Në anën tjetër, tregu i veturave të reja po vazhdon të rritet dhe po sjellë modele të avancuara me teknologji të fundit, sidomos ato 100% elektrike!

 

Kur vjen puna e financimit të veturave, një opsion i zakonshëm është të aplikoni për një kredi në bankë. Megjithatë, procesi i aplikimit në banka mund të jetë i ngadaltë dhe i kërkon blerësve shumë dokumentacion për të marr një kredi për veturë jo të re. Kjo ka bërë që shumë njerëz të kërkojnë opsione alternative financimi.

Një nga platformat më inovative e financimit për vetura të përdorura është virtuslending.com. Virtuslending ofron shërbime të specializuara për financimin e veturave në territorin e Kosovës dhe me gjërë. Përmes virtuslending.com, blerësit e veturave kanë mundësinë për të aplikuar për blerje të veturës që ata dëshirojnë dhe kanë mundësi të pageses me këste mujore deri në 84muaj!

 

Procesi i aplikimit për të marr një veturë përmes virtuslending.com është i shpejtë dhe i thjeshtë. Blerësi duhet të plotësojnë një formular aplikimi të thjeshtë (emrin, mbiemrin dhe numrin e telefonit) në webfaqen e virtuslending.com në mënyrë që të kontaktohet nga shërbimi I shitjes për të verifikuar aplikimin.

Njëra nga avantazhet kryesore të financimit të veturave me këste mujore është fleksibiliteti i pagesave. Blerësit mund të zgjedhin një plan pagesash që përshtatet me buxhetin e tyre, duke i lejuar ata të paguajnë një shumë të caktuar çdo muaj derisa të shlyejnë marreveshjen e lizingut. Kjo ndihmon në uljen e ngarkesës financiare për blerësin dhe bën që kjo të jetë një zgjidhje e volitshme për shumë njerëz.

Virtuslending.com ka partneritet me shumicen e autosaloneve në Kosovë dhe i mundëson klinetëve që të zgjedhin veturn që ata dëshirojnë dhe pagesa të bëhet me këste mujore.

Veturat në dispozicion mund ti gjeni në këtë link https://virtuslending.com/vetura

Top