Virtus Lending

Financim deri 95%

Shiko veturat në ofertë
Mëso më shumë

Zgjedh veturën e ëndrrave

Financim për çdo veturë!

Mbi 400 vetura në dispozicion me mundësi pagese me këste mujore!
Shiko Veturat

Mundësi pa Fund

Shpejtë, Lehtë, Sigurtë

Ku qëllimet Financiare Bëhen Realitet
APLIKO TANI

Vlerësim i Veturave

Gjej vlerën e veturës suaj

Kontakto Ekspertërt

Përse të zgjedhim Virtus Lending

  • Institucioni i vetëm në Kosovë që ju mundëson blerjen e automjeteve të përdorura nga më shumë se 80 Autosallone
  • Ju do të merrni një përgjigje brenda 15 minuta
  • Procesim i lehtë dhe i shpejtë i kontratës
  • Nuk ka tarifa dhe komisione të fshehura
  • Më shumë se 3000 klient në vend dhe rajon

Shërbimet e Virtus Lending

Virtus Lending ju sjell mundësi pa fund si për blerje të veturës po ashtu edhe kredi sipas nevojave tuaja!

Lizing

Financim për të gjitha llojet e veturave. Pages me këste mujore deri në 84 muaj


Kredi

Kredi për Biznese dhe Individ. Deri në 15,000€ për individ dhe deri në 25,000€ për biznese

Kredi e shpejtë

Zgjidhje e shpejtë për të gjithë. Merr 250€ deri në 2,000€ n'minut me aprovim automatik


Vlerësim i veturës

Vlerësim dhe inspektim i veturës suaj

Dëshironi të bleni një veturë?

Merr veturën e ëndrrave tuaja

Mbi 400 vetura në dispozicion me mundësi pagese me këste mujore deri në 84 muaj

Keni nevojë pë para?

Merr kredi n'minutë

Merr kredi me garanci veturën. Deri në 80% të vlerës së veturës suaj!

0+

Totali i Veturave

0+

Tregtarë të Verifikuar

0+

Vetura të Shitura

0+

Ofertë Speciale

Brendet më të shitura

TOP Brendet

Financim

Virtus Lending ju sjell mundësi pa fund si për blerje të veturës po ashtu edhe kredi sipas nevojave tuaja!

  • Lizing
  • Kredi
  • Kredi e shpejtë
Apliko për Financim

Veturat e Fundit

Top