Reth Nesh

Rreth Virtus Lending

Virtus Lending LLC është Institucion Financiar Jo-bankar që operon në Kosovë që nga viti 2019. Ne ofrojmë qira (lizing) financiare për vetura të përdorura dhe kredi për individë dhe biznese në mbarë Kosovën. Ne jemi të përkushtuar të ndihmojmë individët të arrijnë qëllimet e tyre financiare duke ofruar zgjidhje fleksibël dhe të përballueshme të përshtatura për nevojat e tyre.

Në Virtus Lending LLC, ne jemi të specializuar në financimin e makinave me lizing financiar pa asnjë kufizim në vitin e prodhuesit të makinave. Programi ynë i lizingut financiar është krijuar për t'ju ndihmuar të merrni makinën që ju nevojitet brenda ditës. Ne e kuptojmë se situata financiare e secilit është e ndryshme, prandaj ne ofrojmë plane të personalizuara të lizingut financiar që janë të përshtatura për nevojat dhe buxhetin e klientit.

Përveç programit tonë të leasing-ut, ne ofrojmë edhe kredi të shpejta që variojnë nga 250 € në 2000 €. Kreditë tona të shpejta vijnë me një maturim deri në 12 muaj për indivd nga 21-64 vjeç. Pavarësisht nëse keni nevojë të mbuloni shpenzime të papritura ose thjesht dëshironi të bëni një blerje, kreditë tona të shpejta janë një opsion i shkëlqyeshëm.

Në Virtus Lending LLC, ne jemi të përkushtuar që të ofrojmë shërbim të jashtëzakonshëm ndaj klientit. Ne përpiqemi ta bëjmë procesin e dhënies me qira dhe huadhënien sa më të lehtë dhe pa probleme, dhe jemi gjithmonë këtu për t'iu përgjigjur çdo pyetjeje që mund të keni. Ekipi ynë i profesionistëve me përvojë është i përkushtuar për t'ju ndihmuar të arrini qëllimet tuaja financiare dhe ne do të punojmë me ju në çdo hap të rrugës për të siguruar që ju keni arritur qëllimin tuaj.

Lizing për Vetura

Ne financojmë veturën e ëndrrave tuaja

  • Vlera e Financimit:

* Individ deri në 15,000€

* Biznes deri në 25,000€

  • Financim deri në 85% të vlerës së veturës
  • Kohëzgjatje deri në 84 muaj
Kredi e Shpejtë

Kredi e shpejtë për të gjithë

  • Shuma nga 250€ - 2,000€
  • Maturitet deri në 12 muaj
  • Mosha mbi 21 vjeç
  • Aplikim vetëm me ID
Kredi

Kredi për Individ dhe Biznese

  • Vlera e Kredisë:

* Individ deri në 15,000€

* Biznes deri në 25,000€

  • Kohëzgjatje deri në 84 muaj
0+

Totali i Veturave

0+

Tregtarë të Verifikuar

0+

Vetura të Shitura

0+

Ofertë Speciale

Top