Shërbimet

Shërbimet e Virtus Lending

Virtus Lending ju sjell mundësi pa fund si për blerje të veturës po ashtu edhe kredi sipas nevojave tuaja!

Lizing

Financim për të gjitha llojet e veturave. Pages me këste mujore deri në 84 muaj


Kredi

Kredi për Biznese dhe Individ. Deri në 15,000€ për individ dhe deri në 25,000€ për biznese

Kredi e shpejtë

Zgjidhje e shpejtë për të gjithë. Merr 250€ deri në 2,000€ n'minut me aprovim automatik


Vlerësim i veturës

Vlerësim dhe inspektim i veturës suaj

Përse të zgjedhim Virtus Lending

  • Të specializuar në Lizing për vetura dhe Kredi
  • Ofrojmë zgjidhje të personalizuar për çdo individ
  • Kushte dhe norma të favorshme të financimit
  • Proces i aplikimit i thjeshtë dhe online
  • Shërbim të shkëlqyer ndaj klientëve
 
Rreth Virtus Lending LLC

Virtus Lending LLC është Institucion Financiar Jo-bankar që operon në Kosovë që nga viti 2019. Ne ofrojmë qira (lizing) financiare për vetura të përdorura dhe kredi të shpejta për individë dhe biznese në mbarë Kosovën. Ne jemi të përkushtuar të ndihmojmë individët të arrijnë qëllimet e tyre financiare duke ofruar zgjidhje fleksibël dhe të përballueshme të përshtatura për nevojat e tyre.

 

Në Virtus Lending LLC, ne jemi të specializuar në financimin e makinave me lizing financiar pa asnjë kufizim në vitin e prodhuesit të makinave. Programi ynë i lizingut financiar është krijuar për t'ju ndihmuar të merrni makinën që ju nevojitet brenda ditës. Ne e kuptojmë se situata financiare e secilit është e ndryshme, prandaj ne ofrojmë plane të personalizuara të lizingut financiar që janë të përshtatura për nevojat dhe buxhetin e klientit.

 

Përveç programit tonë të leasing-ut, ne ofrojmë edhe kredi të shpejta që variojnë nga 250 € në 2000 €. Kreditë tona të shpejta vijnë me një maturim deri në 12 muaj për indivd nga 21-64 vjeç. Pavarësisht nëse keni nevojë të mbuloni shpenzime të papritura ose thjesht dëshironi të bëni një blerje, kreditë tona të shpejta janë një opsion i shkëlqyeshëm.

 

Në Virtus Lending LLC, ne jemi të përkushtuar që të ofrojmë shërbim të jashtëzakonshëm ndaj klientit. Ne përpiqemi ta bëjmë procesin e dhënies me qira dhe huadhënien sa më të lehtë dhe pa probleme, dhe jemi gjithmonë këtu për t'iu përgjigjur çdo pyetjeje që mund të keni. Ekipi ynë i profesionistëve me përvojë është i përkushtuar për t'ju ndihmuar të arrini qëllimet tuaja financiare dhe ne do të punojmë me ju në çdo hap të rrugës për të siguruar që ju keni arritur qëllimin tuaj.

 

Faleminderit që konsideroni Virtus Lending LLC si partnerin tuaj financiar.

0+

Totali i Veturave

0+

Tregtarë të Verifikuar

0+

Vetura të Shitura

0+

Ofertë Speciale

.

Pse duhet të merrni veturen me Lizing nga Virtus Lending ?

Lizing për vetura nga më shumë se 80 Autosallone në tërë Kosovën. Zgjedhe veturën në cilin do Autosalon dhe apliko në VIRTUS LENDING për financim deri në 15,000€ me mundësi kthimi deri në 84 muaj. Pa Garantues, Pa Bashkëhuamarrës, Vetëm me dokument identifikimi,

01.

Lizing

Financim për të gjitha llojet e veturave. Pages me këste mujore deri në 84 muaj


02.

Kredi

Kredi për Biznese dhe Individ. Deri në 15,000€ për individ dhe deri në 25,000€ për biznese


03.

Kredi e shpejtë

Zgjidhje e shpejtë për të gjithë. Merr 250€ deri në 2,000€ n'minut me aprovim automatik


04.

Vlerësim i veturës

Vlerësim dhe inspektim i veturës suaj


Top