0800 666 77 info@virtuslending.com

e Hënë - e Premte: 09:00 - 17:00

e Shtunë - e Dielë: Mbyllur

 

Service centers

Auto Lizing

 • Shuma maksimale e financimit për individ deri në 15,000€
 • Shuma maksimale e financimit për biznese deri në 25,000€
 • Financim deri në 85% të vlerës së automjetit!
 • Deri në 7 vite kohëzgjatje
 • Pa Garantues
 • Pa Bashkëhuamarrës
 • Vetëm me dokument identifikimi

Auto Lizing

EUR
1,200 EUR 17,647 EUR
Muaj
12 84
Pagesa mujore:
163 EUR
Pjesëmarrja:
1,200 EUR
+383

 • Shuma maksimale e financimit për individ deri në 15,000€
 • Shuma maksimale e financimit për biznese deri në 25,000€
 • Financim deri në 85% të vlerës së automjetit!
 • Deri në 7 vite kohëzgjatje
 • Pa Garantues
 • Pa Bashkëhuamarrës
 • Vetëm me dokument identifikimi

Si funksionon?

Zgjedh veturën tuaj të preferuar
Caktoje vet kohëzgjatjen dhe këstin mujor
Merr ofertën nga Virtus Lending
Nënshkruaj kontratën në degën me të afërt.
Urime vetura e re!

Mëso me tepër rreth Virtus Lending

Kushtet e Aplikimit:

 • Duhet të jeni mbi 21 vjeç
 • Duhet të keni zgjedhur një automjet
 • Duhet të keni nje dokument identifikimi valid (Letërnjoftim ose pasaportë)

Vlerësimi i kërkesës tuaj:

 • Brenda 15 minuta
 • Nënshkrimi i kontratën së lizingut brenda 1 ore
 • Regjistrimi i veturës fillon menjëherë pas nënshkrimit të kontratës.

Apliko Tani

Përse të zgjedhim Virtus Lending?

 • Ju zgjedhni vetë këstin mujor që ju përshtatet
 • Transparencë e plotë për tarifat dhe komisionet
 • Aplikim dhe aprovim për 15 minutave