Kredi e Shpejtë

Kredi nga 250€ - 1,000€

Merr Kredi n'minute. Apliko Online
APLIKO ONLINE

Si Funksionon

Hap llogarinë online
Zgjedh shumën e kredisë
Cakto kohëzgjatjen e kthimit
Merri paratë!
Kriteret për aplikim

Mosha 21 deri 64 vjeçare

Shtetas Kosovar

Të keni dokument identifikimi valid

Shuma dhe kohëzgjatja e kredisë:

Nga 250€ deri 2,000€

Kohëzgjatja deri në 24 muaj

Aprovim automatik

Dokumentet e nevojshme:

Foto e ID para

Foto e ID prapa

Një foto “Selfie” me ID para

Një faturë komunale

0+

Totali i Veturave

0+

Tregtarë të Verifikuar

0+

Vetura të Shitura

0+

Ofertë Speciale

Top