0800 666 77 info@virtuslending.com

e Hënë - e Premte: 09:00 - 17:00

e Shtunë - e Dielë: Mbyllur

 

Service centers

Rreth Virtus Lending LLC

 

VIRTUS LENDING LLC ofron financim për blerjen e automjeteve të pëdorura përmes lizingut financiar për të gjitha markat dhe modelet pa ndonjë kufizim të vitit të prodhimit.

 

Zhvillimi i suksesshëm i VIRTUS LENDING LLC mbështetet nga  platforma shumë e sofistikuara e Teknologjisë Informative  dhe aftësitë analitike të të dhënave të industrisë së veturave të përdoruara në tërë territorin e vendit dhe më gjërë në më duke ju shërbyer mijëra klientëve!

Përse të zgjedhim Virtus Lending?

  • Institucioni i vetëm në Kosovë që ju mundëson blerjen e Automjeteve të përdorura nga më shumë se 80 Autosallone
  • Ju do të merrni një përgjigje brenda 15 minuta
  • Procesim i lehtë dhe i shpejtë i kontratës
  • Nuk ka tarifa dhe komisione të fshehura
  • Më shumë se 1000 klient në vend dhe rajon!

Pse duhet të merrni veturen me Lizing nga Virtus Lending ?

Auto Lizing

Lizing për vetura nga më shumë se 80 Autosallone në tërë Kosovën. Zgjedhe veturën në cilin do Autosalon dhe apliko në VIRTUS LENDING për financim deri në 15,000€ me mundësi kthimi deri në 84 muaj. Pa Garantues, Pa Bashkëhuamarrës, Vetëm me dokument identifikimi,

Auto Leaseback

Financim deri në 85% të vlerës së veturës tuaj! Kushtet për Aplikim: ✅ Te keni veturë në emrin tuaj ✅ Të jeni +21 vjet ✅ Të jeni shtetas i Republikes së Kosovës ? Shuma e Financimit: 80% e vlerës së veturës (max deri në 8,000€) ?Pa Garantues ?Pa Bashkëhumarrës ?Vetëm me dokument identifikimi