0800 666 77 info@virtuslending.com

e Hënë - e Premte: 09:00 - 17:00

e Shtunë - e Dielë: Mbyllur

 

Service centers

Kredi e shpejtë 250€ deri në 1000€, aprovim automatik! Kredi e shpejtë

 • Kredi e shpejtë 250€ deri 1000€
 • Kohëzgjatje deri në 12 muaj
 • Aprovim automatik
 • Apliko Online
 • Kredi e shpejtë 250€ deri 1000€
 • Kohëzgjatje deri në 12 muaj
 • Aprovim automatik
 • Apliko Online

Si funksionon?

Hap llogarinë online
Zgjedh shumën e kredisë dhe kohëzgjatjen
Merri paratë në degën më të afërt të Vllesapagesa!

Financim për të gjithë!

 • Pa Garantues
 • Pa bashkëhuamarrës
 • Pa kolateral
 • Person privat

Kriteret për aplikim

 • Të jeni shtetas Kosovar
 • Të keni dokument identifikimi valid
 • Të jeni +21 vjeç

Për hapje të llogarisë duhet:

 • Kopja e ID's (dy anët dhe selfie me ID)
 • Dëshmi e vendbanimit

Apliko Tani

Përse të zgjedhim Virtus Lending?

 • 100% Transparent
 • Institucion Financiar Kredibil
 • Pa Burokraci
 • Shërbim 100% te knashqshëm për klientin