0800 666 77 info@virtuslending.com

e Hënë - e Premte: 09:00 - 17:00

e Shtunë - e Dielë: Mbyllur

 

Service centers

Auto Leaseback

 • Merr para CASH duke garantuar me automjetin tuaj!
 • Ju mund të merrni kredi deri në 80% të vlerës së automjetit tuaj, pa marr parasysh Modelin dhe Vitin e prodhimit!
 • Deri në 8,000 EUR (varësisht nga vlera e automjetit)
 • Deri në 6 vite Maturitet
 • Përfito FALAS vlerësimin e Automjetit tuaj!
 • />Apliko vetëm me letërnjoftim
 • Merr para CASH duke garantuar me automjetin tuaj!
 • Ju mund të merrni kredi deri në 80% të vlerës së automjetit tuaj, pa marr parasysh Modelin dhe Vitin e prodhimit!
 • Deri në 8,000 EUR (varësisht nga vlera e automjetit)
 • Deri në 6 vite Maturitet
 • Përfito FALAS vlerësimin e Automjetit tuaj!
 • Apliko vetëm me letërnjoftim

Si funksionon?

Plotëso aplikacionin për kredi në website
Caktoje vet kohëzgjatjen dhe këstin mujor
Merr ofertën nga Mogo
Nënshkruaj kontratën në degën me të afërt.
Merr paratë në llogarinë tuaj bankare

Më shumë informacion

Kushtet:

 • Duhet të jeni mbi 21 vjeç
 • Duhet të keni një automjet
 • Duhet të keni nje dokument identifikimi valid (Letërnjoftim ose pasaportë)

Vlerësimi i kërkesës tuaj:

 • Brenda 15 minuta
 • Nënshkrimi i kontratës së kredis brenda 1 ore
 • Transferi i kredisë fillon menjëherë pas nënshkrimit të kontratës.

Apliko

Përse të zgjedhim Virtus Lending?

 • Ju zgjedhni vetë këstin mujor që ju përshtatet
 • Transparencë e plotë për tarifat dhe komisionet
 • Aplikim dhe aprovim për 15 minutave
 • Ardhja në degë vetëm një herë për nënshkrimin e kontratës